Mijn favorieten

Over ons

De persoonlijkste makelaar in de regio 
VBW Makelaars en Taxateurs is actief in (de omgeving van) Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon en Pernis. Dankzij de online ontwikkelingen in makelaarsland, waarbij consumenten vaker zelf hun huis verkopen, is er juist ook weer meer behoefte ontstaan aan expertise, zakelijk instinct en persoonlijke aandacht. Precies de kernwaarden waar wij al sinds 1984 voor staan.


Oude bekenden 
De twee makelaars van ons kantoor, Ad van Werkhoven en John Kammeraad, zijn opgegroeid in de directe omgeving en wonen er nog altijd met veel plezier. Ze kennen de buurten en faciliteiten. En ook de mensen en hun mentaliteit. Die sociale betrokkenheid in combinatie met hun passie voor het vak werkt in uw voordeel. Wij weten wat er speelt, kennen de markt en ook de waarde van woningen.


Nieuw kantoor 
In 2016 verhuisden wij naar een prachtig nieuw pand op bedrijventerrein Gadering in Hoogvliet, vlakbij metrostation Tussenwater. Hier gaan we graag met u – in alle rust – in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen en hoe we u het beste kunnen helpen. Onze commerciële duizendpoot Bianca Nieboer zorgt ervoor dat u altijd bij ons terechtkunt voor vragen of advies. Bellen, mailen of langskomen, wat u wilt.

 

VBW Makelaars & Taxateurs

Kantoor Vestiging VBW Makelaars & Taxateurs

Adresgegevens

Beurtschipperstraat 114
3194 DK Hoogvliet Rotterdam
KvK nummer: 24322571
BTW nummer: NL8170.90.459.B01
8.45 uur tot 17.30 uur op werkdagen

Routeplanner

VBW Makelaars & Taxateurs

Kantoor Vestiging VBW Makelaars & Taxateurs

Adresgegevens

Beurtschipperstraat 114
3194 DK Hoogvliet Rotterdam

Routeplanner