Mijn favorieten

Huis verkopen

Huis verkopen? De details doen ‘t.  
Uw woning te koop zetten is één. Uw huis vervolgens ook verkopen naar gelang uw wensen en voorwaarden is een compleet ander verhaal. Iedere woning is immers anders. Het bereiken van uw publiek, de styling van uw inrichting, fotografie, teksten, bezichtiging en de onderhandeling… het zijn de details die effect hebben op de uiteindelijke verkoop, doorlooptijd en verkoopprijs.

Wat is uw woning waard?
Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en om de verkoopwaarde van uw woning te bepalen. Wilt u hiervoor een afspraak maken, bel of mail ons gerust of laat uw gegevens hier achter.

Zichtbaarheid op social media
Dagelijks onderhouden wij contact met woningzoekenden in de regio Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon en Pernis. Om ons netwerk te activeren en te mobiliseren voor uw woning maken we in samenwerking met u intensief gebruik van Facebook. Hierin hebben wij ook een partnership met ‘KijkMijnHuis'. Wij bieden u alle handvatten om via uw eigen sociale netwerken uw doelgroepen met hoge potentie te bereiken.

Funda, Jaap en Huislijn
Een goede presentatie van uw woning is van doorslaggevend belang om potentiele kopers te verleiden tot een bezichtiging. Vanzelfsprekend zorgen wij naast een publicatie op vbw.nl ook voor een professionele presentatie van uw woning op funda.nl, jaap.nl en huislijn.nl. Dit zijn de voornaamste oriëntatiekanalen voor veel woningzoekers. Voor het maken van de presentatie zorgt een professionele fotograaf voor tot de verbeelding sprekende fotografie en digitale plattegronden.

Verkoopbegeleiding van A tot Z
Wij begeleiden uw woningverkoop graag van begin tot eind. Alle activiteiten om uw woning in de spotlights te zetten, zoals advertenties of Open Huizendagen, stemmen wij samen met u af. Gedurende het proces van verkoop houden wij u voortdurend op de hoogte van de voortgang. En natuurlijk kunt u ons ook altijd bereiken, zelfs buiten kantooruren.

Proactieve terugkoppeling na bezichtiging
Natuurlijk bent u reuzebenieuwd na een bezichtiging van uw woning. Helaas gebeurt het veel te vaak dat makelaars niet of nauwelijks terugkoppelen na bezichtigingen. Wij zijn daarin juist proactief. Na iedere bezichtiging koppelen wij zo snel mogelijk aan u terug wat de potentiële koper van uw huis vond en wat de kansen voor verkoop zijn. Niet meer dan logisch, vinden we.

Alles juridisch dichtgetimmerd
Bij de verkoop van een woning krijgt u te maken met allerlei juridische wetten en procedures. Het bewijs van eigendom, uitgifte van erfpacht en de koopakte zijn een aantal voorbeelden van documenten waar u – als verkopende partij – een handtekening onder zet. Bij een partij als Makelaarsland bent u zelf volledig verantwoordelijk voor de controle op juistheid van geschrifte en de juridische consequenties van uw verkooptransactie. Wij beheren uw gehele dossier en nemen de juridische verantwoordelijkheid op ons. We leggen de (ver)koopakte aan u uit en checken samen met u alle juridische aspecten rondom uw huisverkoop. Zodat u met een gerust hart kunt tekenen.

Tarieven
Omdat ieder huis of pand anders is, kunnen we geen tarief noemen. Wij zouden graag een advertentie met uw huis verkopen voor € 1.200,-. Alleen, wij zijn geen Makelaarsland. Wij verkopen geen advertenties, maar een dienst. Onszelf. Geen addertjes onder het gras en heldere afspraken met marktconforme makelaarstarieven.

Wilt u weten wat wij voor u als verkoopmakelaar kunnen betekenen?
Klik dan nu hier en laat uw gegevens achter. Wij nemen direct contact met u op om een afspraak in te plannen.

Jouw account

Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring