Mijn favorieten

Huis verkopen

Als ervaren verkoopmakelaar weten wij precies hoe wij uw huis in Hoogvliet, Pernis, Poortugaal en Rhoon voor de beste prijs verkopen. Wij bieden u een service van A tot Z. Promoties, bezichtigingen, onderhandelingen en administratie; u kunt het allemaal met een gerust hart aan ons overlaten.

Huis verkopen via een verkoopmakelaar? De details doen ‘t 

Uw woning te koop zetten is één. Uw huis in Hoogvliet, Pernis, Poortugaal of Rhoon vervolgens ook verkopen naargelang uw wensen en voorwaarden is echter een compleet ander verhaal. Iedere woning is immers anders. Het bereiken van uw publiek, de styling van uw inrichting, fotografie, teksten, bezichtiging en de onderhandeling; het zijn de details die effect hebben op de uiteindelijke verkoop, doorlooptijd en verkoopprijs.

Wat is uw woning waard?

Als verkoopmakelaar komen wij graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en om de verkoopwaarde van uw woning te bepalen. Wanneer u de exacte waarde van uw woning weet, heeft u een sterkere onderhandelingspositie. Wilt u graag alvast een idee van de waarde? Bereken deze dan eenvoudig online.

Zichtbaar op social media

Dagelijks onderhouden wij contact met woningzoekenden in de regio’s Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon en Pernis, zodat u in deze plaatsen gemakkelijk uw huis kunt verkopen. Om ons netwerk te activeren en te mobiliseren voor uw woning maken we in samenwerking met u intensief gebruik van Facebook en Instragram. Wij bieden u ook alle handvatten om via uw eigen sociale netwerken uw doelgroepen met hoge potentie te bereiken.

Funda en Jaap

Een goede presentatie van uw huis in Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon of Pernis is van doorslaggevend belang om potentiele kopers te verleiden tot een bezichtiging en een vlotte verkoop. Vanzelfsprekend zorgen wij naast een publicatie op vbw.nl ook voor een professionele presentatie van uw woning op funda.nl en jaap.nl. Dit zijn de voornaamste oriëntatiekanalen voor veel woningzoekers. Voor het maken van de presentatie zorgt een professionele fotograaf voor tot de verbeelding sprekende fotografie en digitale plattegronden.

Verkoopbegeleiding van A tot Z

 Als verkoopmakelaar begeleiden wij uw woningverkoop graag van begin tot eind. Alle activiteiten om uw woning in de spotlights te zetten, zoals advertenties of Open Huizendagen, stemmen wij samen met u af. Gedurende het proces van verkoop houden wij u voortdurend op de hoogte van de voortgang. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bereiken voor meer informatie, zelfs buiten kantooruren.

Proactieve terugkoppeling na bezichtiging

Natuurlijk bent u reuzebenieuwd na een bezichtiging van uw woning. Helaas gebeurt het veel te vaak dat verkoopmakelaars niet of nauwelijks terugkoppelen aan hun cliënten na bezichtigingen. Wij zijn daarin juist proactief. Na iedere bezichtiging koppelen wij zo snel mogelijk aan u terug wat de potentiële koper van uw huis vindt en wat de kansen voor verkoop zijn. Niet meer dan logisch, vinden we.

Alles juridisch dichtgetimmerd

Bij het verkopen van uw huis in Pernis, Poortugaal, Rhoon of Hoogvliet krijgt u te maken met allerlei juridische wetten en procedures. Het bewijs van eigendom, uitgifte van erfpacht en de koopakte zijn een aantal voorbeelden van documenten waar u – als verkopende partij – een handtekening onder zet. Bij een partij als Makelaarsland bent u zelf volledig verantwoordelijk voor de controle op juistheid van geschrifte en de juridische consequenties van uw verkooptransactie. Wij beheren uw gehele dossier en nemen de juridische verantwoordelijkheid op ons. We leggen de (ver)koopakte aan u uit en checken samen met u alle juridische aspecten rondom de verkoop van uw huis. Zo kunt u met een gerust hart tekenen.

Tarieven

Omdat ieder huis anders is, kunnen we geen vast tarief noemen. Wij zouden graag een advertentie met uw huis verkopen voor € 1.200-. Alleen, wij zijn geen Makelaarsland. Wij verkopen geen advertenties, maar een dienst: onszelf. Geen addertjes onder het gras en heldere afspraken met marktconforme makelaarstarieven. Wij ontzorgen u volledig.
 

Wilt u weten wat wij voor u als verkoopmakelaar kunnen betekenen?

Laat dan online eenvoudig uw gegevens achter. Dan nemen wij snel contact met u op om een afspraak in te plannen. Ook kunt u ons bereiken door te bellen naar 010-295 48 88 of te e-mailen naar info@vbw.nl. Onze verkoopmakelaars staan graag voor u klaar.

Jouw account

Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring