Mijn favorieten

Huis kopen

Huis kopen? 
U wilt een huis kopen in de regio Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon en Pernis. Wellicht heeft u al iets tussen ons huidige aanbod zien staan. Zo niet, dan kunt u uw woonwensen wel aan ons bekendmaken. Dan houden wij voor u op de woningmarkt een extra oogje in het zeil.

Aankoopmakelaar: uw zakelijke instinct
Bij het kopen van een huis valt vaak veel te winnen. En ook af te dingen. Vaak meer dan u denkt. Als aankoopmakelaar kunnen wij voor verrassende wendingen zorgen tijdens het aankoopproces. Wij kennen uw emoties en wensen. En met makelaarservaring sinds 1984 weten we ook beter hoe de agenda van de verkopende partij eruit ziet. Bovendien kunnen we de bouwkundige staat van de woning beoordelen en de woning taxeren

Stevige onderhandelaars
In de praktijk zien we dat mensen zó graag hun toekomstige huis willen aankopen, dat de aantrekkingskracht hiervan een stevige zakelijke onderhandeling in de weg zit. Met als gevolg dat u als koper al snel teveel toegeeft of te hoog inzet. Achteraf kunt u niet meer terug. U moet zaken dus vóór zijn. De strategie van bieden, onderhandelen en het kiezen van het juiste moment is ècht een vak. Een vak dat wij goed verstaan. En ja, dit kan u zomaar duizenden euro’s opleveren. 

Juridische haken en ogen
Naast een aanzienlijke financiële investering en de daarbij horende onderhandeling, krijgt u bij een huisaankoop ook te maken met allerlei juridische haken en ogen en het vele papierwerk dat erbij hoort. U wilt niet in een valkuil lopen. Neem geen risico’s en laat de rol van aankoopbegeleiding aan ons over. U laat dan niets aan het toeval over.

Onze aankoopbegeleiding bestaat uit:
= Bezichtigen van de woning 
= Juridisch onderzoek bij kadaster en de gemeente
= Advies over bouwkundige keuring
= Inzicht in de reële waarde
= Onderhandelingen
= Controleren van de koopovereenkomst
= Verzorging ondertekening van de koopovereenkomst
= Inspectie van de woning voor overdracht
= Aanwezigheid bij overdracht notaris

Tarief
Vanaf € 795,- (inclusief BTW)

Meer weten over VBW als aankoopmakelaar?
Bel of mail ons of kom langs op ons kantoor.

Jouw account

Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring