Mijn favorieten

Onze makelaar weet alles over Poortugaal

  • Het verschil in makelaarsland
  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
  • Gratis advies over de slimste verkoopstrategie

Als makelaar zijn wij van VBW Makelaars & Taxateurs al ruim 35 jaar actief in Poortugaal en omgeving. Wij weten dan ook alles over deze plaats en haar inwoners. Hierdoor kan onze makelaardij u uitstekend helpen bij het kopen en verkopen van iedere woning in Poortugaal en u van A tot Z begeleiden. Promoties, bezichtigingen, onderhandelingen; wij regelen het allemaal en zorgen dat u de beste prijs krijgt voor uw woning of niet te veel betaalt voor uw nieuwe huis. Dat is pas een service waarop u kunt vertrouwen!

Een makelaar die uw droomhuis vindt in Poortugaal

Wanneer u een huis wilt kopen in het prachtige Poortugaal, staat onze makelaardij voor u klaar. Bekijk het actuele aanbod op onze website of schrijf u in. Dan nemen wij contact met u op wanneer wij een passende woning hebben gevonden. Zo vindt u gemakkelijk een mooie woning die aan al uw wensen voldoet.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Ook voor een vlotte verkoop van uw woning

Naast dat onze makelaardij een prachtig huis voor u vindt in Poortugaal of de nabijgelegen plaatsen Rhoon of Hoogvliet, kunnen onze makelaars uw huidige huis in deze plaatsen ook voor een zeer goede prijs verkopen. Wij weten precies wat voor promotie er nodig is en voeren onderhandelingen die in uw voordeel werken. Hierdoor bent u verzekerd van het beste resultaat.

Zie meteen hoeveel uw woning waard is

Wanneer u via een makelaar een huis in Poortugaal wilt kopen of verkopen, zijn de professionals van onze makelaardij u graag van dienst. Bekijk alvast online hoeveel uw huidige woning of droomhuis waard is en check de groeiwijzer om de zien wat voor duurzame mogelijkheden het huis biedt. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 010-295 48 88 of stuur een e-mail naar info@vbw.nl
 

Beurtschipperstraat 114
3194 DK Hoogvliet Rotterdam
010 - 295 48 88
info@vbw.nl
KvK nummer: 24322571
BTW nummer: NL8170.90.459.B01
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring