Mijn favorieten

Een zeer ervaren makelaar in Rhoon

  • Het verschil in makelaarsland
  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
  • Gratis advies over de slimste verkoopstrategie

Voor een ervaren makelaar die werkzaam is in het dorp Rhoon, neemt u het best contact op met VBW Makelaars & Taxateurs. Onze makelaardij is namelijk al meer dan 35 jaar actief in Rhoon en omgeving. Wij weten dan ook alles over dit dorp en nabijgelegen plaatsen, zodat we u uitstekend kunnen adviseren over locatie, bewoners, faciliteiten, bestemmingsplannen en nog veel meer. Bovendien is een persoonlijke begeleiding van A tot Z voor ons vanzelfsprekend. Zo maken wij hét verschil in makelaarsland.

Onze makelaar zorgt voor een vlotte verkoop van uw huis in Rhoon

Wanneer u uw woning wilt verkopen komen hier heel wat zaken bij kijken. Promoties, bezichtigingen, onderhandelingen en natuurlijk een correcte documentatie. Onze makelaardij verkoopt uw huis in Rhoon professioneel, vlot en voor de best mogelijke prijs. Wij regelen alles en vertellen u naar iedere bezichtiging wat de potentiële koper van uw huis vond. Zo blijft u het gehele proces op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Ook persoonlijke begeleiding bij het kopen van een woning

Onze makelaardij houdt zich niet alleen bezig met de verkoop van huizen in Rhoon en Poortugaal; maar ook met het kopen ervan. Bekijk het actuele aanbod van woningen op onze website en bekijk alvast hoeveel uw droomhuis ongeveer waard is. Wilt u een officieel taxatierapport? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Met dit rapport van onze makelaar weet u de exacte waarde van de woning in Rhoon en heeft u een betere onderhandelingspositie. Uiteraard begeleiden wij u ook bij bezichtigingen en de onderhandelingen zelf. Gedurende het gehele proces staan wij voor u klaar.

Ontdek de groene mogelijkheden van ieder huis

Wilt u weten hoe u uw huidige woning of droomhuis milieuvriendelijker kunt maken? Bekijk dan de groeiwijzer van onze makelaardij en zie met welke duurzame maatregelen u CO2 bespaart in uw huis in Rhoon. Heeft u vragen over of interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via telefoon 010-295 48 88 of e-mail info@vbw.nl.
 

Beurtschipperstraat 114
3194 DK Hoogvliet Rotterdam
010 - 295 48 88
info@vbw.nl
KvK nummer: 24322571
BTW nummer: NL8170.90.459.B01
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring