Topper

Te koop: Ring, 3195 XH Pernis

€ 77.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.460 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

In het gezellige dorp Pernis bieden wij u een mooi perceel tuin-/ landbouwgrond aan. Gelegen aan de Ring - ter hoogte van Ring 399 / Vermaetweg west, op slechts 2 minuten loopafstand van het metrostation Pernis. Uitstekend geschikt voor paardenliefhebbers, hobbyboeren en mensen met groene vingers…! De bestemming is ‘agrarisch’. Kenmerken: Type: Perceel tuin-/ landbouwgrond, Berging: Houten berging... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Beschikbaar
    Aangeboden sinds Woensdag 6 december 2017
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00029
Vraagprijs € 77.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 6 december 2017
Laatste wijziging Woensdag 25 april 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.460 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

In het gezellige dorp Pernis bieden wij u een mooi perceel tuin-/ landbouwgrond aan. Gelegen aan de Ring - ter hoogte van Ring 399 / Vermaetweg west, op slechts 2 minuten loopafstand van het metrostation Pernis. Uitstekend geschikt voor paardenliefhebbers, hobbyboeren en mensen met groene vingers…! De bestemming is ‘agrarisch’. Kenmerken: Type: Perceel tuin-/ landbouwgrond, Berging: Houten berging, Grond: 1.460 m2 eigen grond, Ligging: Gelegen aan de Ring, op 2 minuten loopafstand van het metrostation, Oplevering: In onderling overleg / direct mogelijk.

Omschrijving:

VBW Makelaars & Taxateurs biedt een mooi stuk tuin- / landbouwgrond aan van ca.1.460 m2. Perfect voor paardenliefhebbers, hobbyboeren en mensen met groene
vingers! Dit perceel grenst direct aan het gebied ’Vermaetweg West’ met als
onherroepelijk bestemmingsplan dat in de toekomst hier 15 woningen en 4.000 m2 kleinschalige bedrijven kunnen worden gebouwd.

Dit stuk tuin- / landbouwgrond mag gebruikt worden voor agrarische doeleinden zoals het op kleine schaal uitoefenen van landbouw, tuinbouw en veeteelt. Er mag ook vee (paarden, schapen, etc.) gehouden worden en ook een bijenimker is niet uitgesloten. De agrarische waarde betekent dat er niet gebouwd mag worden op het stuk grond.

Pernis is een ruim opgezet, maar vooral een heerlijk rustig dorp. In Pernis vindt u
diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, een zwembad en veel groen, maar zit u ook midden in het havengebied. Dit is wat Pernis een unieke plek maakt en heerlijk voor kinderen om in op te groeien.

Pernis is gelegen nabij snelwegafrit A4 en A15 en is hierdoor gemakkelijk te bereiken met de auto. Pernis is ook te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende busstations en er is een metrostation.

Lijkt het u helemaal geweldig om in alle rust en midden in het groen bezig te zijn met uw hobby? Dan is dit stuk grond echt iets voor u...!

U wilt uw huis verkopen?
Natuurlijk wilt u de hoogste prijs en goede voorwaarden.
Wat mag u van VBW Makelaars & Taxateurs verwachten?
- De allerbeste verkoopvoorwaarden!
- Gratis advies over de slimste verkoopstrategie
- Zeer complete, uitgebreide, online woningpresentatie
- Professionele fotografie en plattegronden
- Full-service -persoonlijke- begeleiding
- Actief en betrokken sinds 1984 in o.a. Hoogvliet, Pernis, Poortugaal en Rhoon
- NO CURE NO PAY!
- Wij verkopen ook uw woning!

ZonZone

Recent bekeken