Mijn favorieten

Schakel een ervaren makelaar nabij Pernis in

  • Het verschil in makelaarsland
  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
  • Gratis advies over de slimste verkoopstrategie

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren makelaar in Pernis of omgeving, zit u bij VBW Makelaars & Taxateurs helemaal goed. Onze makelaardij is al meer dan 35 jaar actief in en nabij Pernis. Hierdoor weten wij precies welke voorzieningen er in deze omgeving zijn en wat voor mensen er wonen. Ook weten wij uiteraard precies wat er hier speelt op de huizenmarkt. Schakel ons in voor het kopen of verkopen van uw woning en ontvang een professionele en persoonlijke begeleiding van A tot Z.
 

Onze makelaar verkoopt uw huis in Pernis voor de beste prijs

Heeft u een huis in Pernis en wilt u dit graag verkopen via een makelaardij? Wij komen graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs om de verkoopwaarde van uw woning te bepalen. Vervolgens zetten wij alle mogelijkheden in om uw huis voor dit bedrag, of zelfs meer, te verkopen. Zo maken we prachtige foto's en digitale plattegronden, die we vervolgens samen met een wervende tekst online presenteren. Denkt u hierbij ook aan social media en websites als funda.nl en jaap.nl. En de onderhandelingen? Ook die voeren we uiteraard professioneel uit.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Ook voor de koop van een woning staan wij klaar

Zoekt u geen makelaar om uw huis in Pernis of het nabijgelegen Hoogvliet of Poortugaal te verkopen, maar wilt u juist een makelaardij inschakelen om in een van deze plaatsen een woning te kopen? Ook dan staan wij voor u klaar. Op onze website ziet u ons actuele woningaanbod en uiteraard begeleiden wij u volledig tijdens het zoeken, onderhandelen en kopen.
 

Zet de eerste stap naar uw nieuwe woning!

Of u nu een huis in Pernis wilt kopen of verkopen via een makelaar, onze makelaardij is u graag van dienst. Bekijk alvast hoeveel uw huidige huis of droomhuis waard is en check de groeiwijzer om de groene mogelijkheden ervan te ontdekken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan gerust naar 010-295 48 88 of stuur een e-mail naar info@vbw.nl
 

Bezoek ons nu!

Beurtschipperstraat 114
3194 DK Hoogvliet Rotterdam
010 - 295 48 88
info@vbw.nl
KvK nummer: 24322571
BTW nummer: NL8170.90.459.B01
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring