Mijn favorieten

Onze makelaar is thuis in Hoogvliet

  • Het verschil in makelaarsland
  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
  • Gratis advies over de slimste verkoopstrategie

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren makelaar in Hoogvliet zijn wij van VBW Makelaars & Taxateurs u graag van dienst. Al meer dan 35 jaar maakt onze makelaardij, gevestigd in Hoogvliet, hét verschil in makelaarsland. Dit komt door onze complete en persoonlijke service, waardoor wij de beste resultaten bereiken. Wij weten precies wat er speelt in dit stadsdeel. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld alles vertellen over de demografie, voorzieningen, bestemmingsplannen en nog veel meer. Bovendien kunt u op onze website snel zien hoeveel een huis waard is en hoe u de woning milieuvriendelijker kunt maken. Zo heeft u snel alle belangrijke informatie bij de hand.

Met onze makelaar vindt u uw droomhuis in of nabij Hoogvliet

Onze makelaardij helpt u graag bij het kopen van een huis in Hoogvliet, Pernis, Rhoon of een ander nabijgelegen dorp. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van het actuele woningaanbod. Ziet u een mooi huis? Dan regelen wij een bezichtiging en al het nodige papierwerk. Dan weet u zeker dat alles goed geregeld is.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Wij regelen ook alles voor de verkoop van uw woning

Als makelaardij helpen wij niet alleen bij het vinden en kopen van een prachtig huis in Hoogvliet, maar houden onze makelaars zich hier ook bezig met het verkopen van woningen. Wij taxeren uw woning en zorgen voor de nodige promotie. Ook bezichtigingen en onderhandelingen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat u de beste prijs voor uw huis krijgt.

Neem eenvoudig contact op voor meer informatie

Bekijk direct online hoeveel uw huis waard is en neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 010-295 48 88 of stuur een e-mail naar info@vbw.nl. Onze makelaardij uit Hoogvliet staat voor u klaar.
 

Beurtschipperstraat 114
3194 DK Hoogvliet Rotterdam
010 - 295 48 88
info@vbw.nl
KvK nummer: 24322571
BTW nummer: NL8170.90.459.B01
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring