Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Ring in Pernis Rotterdam 3195 XH

Ring

3195 XH Pernis Rotterdam
Vraagprijs € 69.500,- k.k.
Bel of mail ons
010-295 48 88

Omschrijving

In het gezellige dorp Pernis bieden wij u een mooi perceel tuin-/landbouwgrond aan. Gelegen aan de Ring - ter hoogte van Ring 399/Vermaetweg west, op slechts 2 minuten loopafstand van het metrostation Pernis. Uitstekend geschikt voor paardenliefhebbers, hobbyboeren en mensen met groene vingers…!
De bestemming is ‘agrarisch’. Kenmerken: Type: Perceel tuin-/landbouwgrond, Berging: Houten...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

In het gezellige dorp Pernis bieden wij u een mooi perceel tuin-/landbouwgrond aan. Gelegen aan de Ring - ter hoogte van Ring 399/Vermaetweg west, op slechts 2 minuten loopafstand van het metrostation Pernis. Uitstekend geschikt voor paardenliefhebbers, hobbyboeren en mensen met groene vingers…!
De bestemming is ‘agrarisch’. Kenmerken: Type: Perceel tuin-/landbouwgrond, Berging: Houten berging, Grond: 1.460 m2 eigen grond, Ligging: Gelegen aan de Ring, op 2 minuten loopafstand van het metrostation, Oplevering: In onderling overleg/direct mogelijk.

Omschrijving:
VBW Makelaars & Taxateurs biedt een mooi stuk tuin-/landbouwgrond aan van ca. 1.460 m2. Perfect voor paarden-liefhebbers, hobbyboeren en mensen met groene vingers! Dit perceel grenst direct aan het gebied ’Vermaetweg West’ met als onherroepelijk bestemmingsplan dat in de toekomst hier 15 woningen en 4.000 m2 kleinschalige bedrijven kunnen worden gebouwd.

Dit stuk tuin-/landbouwgrond mag gebruikt worden voor agrarische doeleinden zoals het op kleine schaal uitoefenen van landbouw, tuinbouw en veeteelt. Er mag ook vee (paarden, schapen, etc.) gehouden worden en ook een bijen-imker is niet uitgesloten. De agrarische waarde betekent dat er niet gebouwd mag worden op het stuk grond.

Pernis is een ruim opgezet, maar vooral een heerlijk rustig dorp. In Pernis vindt u diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, een zwembad en veel groen, maar zit u ook midden in het havengebied. Dit is wat Pernis een unieke plek maakt en heerlijk voor kinderen om in op te groeien.

Pernis is gelegen nabij snelwegafrit A4 en A15 en is hierdoor gemakkelijk te bereiken met de auto. Pernis is ook te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende busstations en er is een metrostation.

Lijkt het u helemaal geweldig om in alle rust en midden in het groen bezig te zijn met uw hobby? Dan is dit stuk grond echt iets voor u...!

U wilt uw huis verkopen?
Natuurlijk wilt u de hoogste prijs en goede voorwaarden.
Wat mag u van VBW Makelaars & Taxateurs verwachten?
- De allerbeste verkoopvoorwaarden!
- Gratis advies over de slimste verkoopstrategie
- Zeer complete, uitgebreide, online woningpresentatie
- Professionele fotografie en plattegronden
- Full-service -persoonlijke- begeleiding
- Actief en betrokken sinds 1984 in o.a. Hoogvliet, Pernis, Poortugaal en Rhoon
- NO CURE NO PAY!
- Wij verkopen ook uw woning!
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 69.500,- kosten koper Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 1460 m² Kadasteroppervlakte 1460 m² Kadastrale gegevens Gemeente Pernis Sectie B Perceelnummer 4629 Oppervlakte 1460 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Ring, 3195 XH Pernis Rotterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring